Hvorfor skal man tromle græsset?

Der kan være mange årsager til, at man har en ujævn græsplæne.

Fordele ved at vælge Tromle.dk

Robotplæneklippere

Flere og flere anskaffer sig en robotplæneklipper. For at den kan køre optimalt, så kræver det en jævn overflade på græsplænen, så her vil en gang tromling være den perfekte løsning.
Har du huller i plænen, så skal de lige fyldes op inden vi kommer da en tromle jo ikke flytter jord, men jævner overfladen. Tromling giver ingen skader på afgrænsningskablet.

Hvad siger skadedyrsbekæmperen

Skadedyrsbekæmpere udtaler, og mange erfaringer viser, at ved at tromle plænen opnår man at muldvarpene søger væk, da jorden bliver hårdere end de omkringliggende områder, som de derefter vil foretrække.
På din anmodning tromler vi gerne med vibration og gør dermed livet ekstra surt for de små kræ. Kommer de igen? Det kan vi desværre ikke garantere at de ikke gør, men vi gør livet surt for dem.

Anlægsgartnere

Vi udfører arbejde for adskillige anlægsgartnere, der benytter os til at tromle for deres faste kunder eller simpelthen henviser til os. Vi har ofte sager hvor der er lagt rullegræs, hvor man IKKE har tromlet før man lagde græsset.
Vi vil kraftigt anbefale en tromling FØR man lægger rullegræs, så man kan få trykket jorden ned og dermed få afklaret INDEN man lægger græsset hvor jorden SENERE ville sætte sig og skabe lunker. Det er rarest at få lagt noget mere jord på der, INDEN græsset lægges ud.

Hvor og Hvornår

Vi kører med 3-6 tromler afhængigt af årstid, fordelt over hele landet og har ved udgangen af 2023 tromlet over 5.000 plæner og får meget fin respons fra vores kunder! Vi tromler hos alle der ønsker det inden for en uge 98% af tiden (i sæson marts til august)

Fyldning af huller i græsplænen

Muldvarpe, mosegrise, hunde, vejret og uartige børn kan lave huller i din græsplæne og de fyldes bedst med noget sandblandet muld.
Det kan købes færdigblandet, eller man kan blande det selv. Hvis man blander det selv, så skal man huske at bruge vasket grus, da det ikke indeholder ler. Efterså evt med lidt græsfrø.

Traktose

Tromling med det grej vi bruger giver IKKE traktose! Derimod opnår man ud over en jævn og fin overflade at kapilærvirkningen er sikret.
Selv på mere lette/sandede jorde vil det betyde at der er en god vandforsyning til rødderne langt hen på sommeren. Orme og rødder vil uden problemer løsne jorden igen, da en tromling pakker overfladen, men ikke efterlader kompakt jord længere nede i rodzonen.
Vi hører ofte kunder være bekymret for traktose, som er den strukturskade der sker på jorden, når tunge maskiner færdes gentagne gange på jorden og giver trykskader længere nede rodzonen.
Sådanne skader opstår eksempelvis ofte ved nybyggerier/husbyggerier. Sker det må man hen og grubbe (undergrundsløsne) jorden, for at starte sin plæne ud i det perfekte såbed.
Ofte bør man grave leret jord af og få lagt muld på for at få et godt resultat. MEN – når vi kommer ud på en etableret græsplæne med tromlen, så husk at valserne er 80 cm brede og der er to af dem, så trykket er fordelt så vi måske trykker omkring 5 kg pr. cm2.
Det svarer til en voksen mand der står på tæer. MEN – det er klart, hvis man er en jordknold der stikker op, så får man jo hele trykket og bliver dermed mast ned og derfor bliver plænen meget mere jævn i overfladen.

Jordvarmeslanger og ledninger til robotplæneklippere

Vi flytter ikke jord rundt, så der sker ingenting ved det.

Hvad siger vores kunder?

Læs mere om vores mange anmeldelser på Trustpilot ved at klikke her. I kan også læse vores anmeldelser fra Facebook, her er de fleste anmeldelser dog i vores kommentarfelt, ellers kan du læse dem alle herunder. 

Ønsker du ikke at læse alle disse anmeldelser, så klik her. Du vil springe alle vores anmeldelser over.

5/5

Kenneth Vang

Rådgiver om at hvis græsset er for vådt så kan de ikke tromle det, samt er så mega venlige WOW!

og rigtig flot stykke arbejde.

5/5

Lasse Berg Svenningsen

Fantastik arbejde, og sublim service. Intet mindre! 🙂
5/5

L Soerensen

Helt igennem gnidningsfri aftaleindgåelse, aftalen holdes, venlig, fleksibel og super grundigt arbejde.
Super resultat 🏆
5/5

Marianne Dec Hansen

Kompetent og professionelt udført arbejde.

Super god service og vejledning. Professionel og kompetent udførelse af arbejdet…

5/5

Thomas

Super fint og veludført arbejde.

Kommunikation tip top. God forklaring af produktet. De kommer som aftalt er skånsomme mod fliser, og lign… ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5/5

Katrine Sandkær

Positiv oplevelse.

Havde en god oplevelse.

Godt arbejde.

5/5

Niels Jørgen Nielsen

Hej Ted Hansen

I var og tromle min græsplæne, det er jeg sgu glad for, den er blevet rigtig fin, så det kan ganske godt anbefales.

5/5

Peter Knudsen

Vi fik tromlet vores plæne i dag. Fantastisk udførelse af arbejdet og plænen er nu helt plan så robotplæneklipper kan gøre sit arbejde optimalt.

Tak for det udførte arbejde

5/5

Thor Hilbrecht

Kan varmt anbefale gutterne fra tromle.dk.

Sikke en flot græsplæne vi fik bagefter Kommunikation og personale i topklasse

5/5

Michael Pedersen

Fik min plæne tromlet i torsdags og kan kun anbefale tromle.dk hurtig aftale og god service hele vejen igennem.

5/5

Jesper Ernst Lehnskov

Tak for fantastisk og hurtigt arbejde ,. Kan klart anbefale Tromle.dk

Udfyldte en formular på nettet søndag, i dag onsdag er der blevet tromlet.

5/5

Thor Hilbrecht

Kan varmt anbefale gutterne fra tromle.dk.

Sikke en flot græsplæne vi fik bagefter Kommunikation og personale i topklasse

5/5

Marianne Kjær Henriksen

Super flot arbejde – tak

5/5

Jean Bang

Kan klart anbefale både det og dem
5/5

Karin Laursen

Tak for en fin plæne
5/5

Jørgen Drejer

Tak for tromling af plænen. Fornemt og professionelt arbejde! Den lignede et Ukrainsk krigsmark med bombekratere etc. men er nu den nydeligste græsplæne
5/5

Kim Terp Kristensen

Jeg kan kun varmt anbefale Tromle. dk. Laver man en aftale med dem og et tidspunkt for hvor når de skal være så er det 100% sikker at de kommer til tiden, skulle tiden i mod forventning skride, fra deres side, ja så får man en SMS med et senere tidspunkt.
Vi havde lavet en aftale med dem, at de skulle komme kl. 9.00, da klokken blev 8.00 fik vi en sms at de kom kl 9.15 pga af trafik og kl 8.30 fik vi en ny sms at de ville være hos os kl 9.05…
De ankom præcis kl. 9.05👍👍
Vi fik råd og vejledning omkring vores græsplæne og de råd var på ingen måde en standard salgs tale fra dem, med henblik på mere salg,,
De er et helt igennem et professionelt firma, med 100% service mindet folk ansat.
Vi skal kun have et firma til at tromle vores græsplæne og det er dem… Super kvalitet.

5/5

Karin Laursen

Tak for en fin plæne

Derfor er det en god idé at tromle sin mark

Tromling er ikke kun til haver. Det kan også være ideelt til brug på marker.
Som landmand kan det somme tider bære frugt at få tromlet sin mark efter såning. Hvis det er en lerjord, hjælper det med at pakke fugten ned omkring kernen, hvis der er lovet tørvejr en uge frem.
Det kan altså være en god idé på stiv lerjord, hvor det ellers kan være vanskeligt at smuldre jorden og få dækket kernerne til ordentligt, hvilket påvirker spiring og udvikling af rodnet.
Tromling kan derfor være behjælpeligt, når det kommer til såarbejde.

Før/Efter

beforeafter
before-2after-2
before-3after-3