Om os

Siden jeg startede Tromle for omkring 3 år siden, er virksomheden blevet kendt i hele Danmark. Vi består i dag af 6 dygtige tromle-chauffører og mig selv på ordrebehandling og planlægning.  Vi  kan nu tilbyde (næsten) alle haveejere i kongeriget Danmark at få tromlet deres have – og det er vi stolte af!

Med ca. 5000 tromlede haver i bagagen, kan vi roligt love dig at vi også har styr på hvordan vi skal tage os af din! 
Læs mere om fordelene  ved at vælge os længere nede på siden.

Hvem er vi?

Vi er mig, Ted Hansen, der har startet projektet lidt ved en tilfældighed for ca. 4 år siden.

På det tidspunkt skulle vi tromle vores hårdt muldvarperamte spejdergrund. Jeg tænkte at et opslag på Facebook i lokalområdet kunne give lidt til klubkassen. Faktisk endte det med at jeg tromlede 25 haver den weekend og ikke engang nåede min egen.

Året efter gentog succesen sig, folk spurgte om vi ikke kom igen og en forretnings-idé var født. Hvorfor ikke gøre det let tilgængeligt for alle at få tromlet deres have helt enkelt.

Udfyld en formular og vupti, så dukker en rutineret tromle-mand op med ordentligt grej og får skabt en flad plæne.

1. marts 2021 gik jeg i gang, 14 dage efter var vi 5 chauffører der betjener tromlerne i op til 7 dage om ugen, lidt vejr-bestemt 🙂
Her i starten af 2024 hvor dette skrives har vi passeret 5.000 plæner og vi får nu rigtigt mange referencer, kunder der ser resultatet hos naboer og venner og selv ønsker det samme udført.

Hvad siger vores kunder?

Læs mere om vores mange anmeldelser på Trustpilot ved at klikke her. I kan også læse vores anmeldelser fra Facebook, her er de fleste anmeldelser dog i vores kommentarfelt, ellers kan du læse dem alle herunder. 

Ønsker du ikke at læse alle disse anmeldelser, så klik her. Du vil springe alle vores anmeldelser over.

5/5

Kenneth Vang

Rådgiver om at hvis græsset er for vådt så kan de ikke tromle det, samt er så mega venlige WOW!

og rigtig flot stykke arbejde.

5/5

Lasse Berg Svenningsen

Fantastik arbejde, og sublim service. Intet mindre! 🙂
5/5

L Soerensen

Helt igennem gnidningsfri aftaleindgåelse, aftalen holdes, venlig, fleksibel og super grundigt arbejde.
Super resultat 🏆
5/5

Marianne Dec Hansen

Kompetent og professionelt udført arbejde.

Super god service og vejledning. Professionel og kompetent udførelse af arbejdet…

5/5

Thomas

Super fint og veludført arbejde.

Kommunikation tip top. God forklaring af produktet. De kommer som aftalt er skånsomme mod fliser, og lign… ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5/5

Katrine Sandkær

Positiv oplevelse.

Havde en god oplevelse.

Godt arbejde.

5/5

Niels Jørgen Nielsen

Hej Ted Hansen

I var og tromle min græsplæne, det er jeg sgu glad for, den er blevet rigtig fin, så det kan ganske godt anbefales.

5/5

Peter Knudsen

Vi fik tromlet vores plæne i dag. Fantastisk udførelse af arbejdet og plænen er nu helt plan så robotplæneklipper kan gøre sit arbejde optimalt.

Tak for det udførte arbejde

5/5

Thor Hilbrecht

Kan varmt anbefale gutterne fra tromle.dk.

Sikke en flot græsplæne vi fik bagefter Kommunikation og personale i topklasse

5/5

Michael Pedersen

Fik min plæne tromlet i torsdags og kan kun anbefale tromle.dk hurtig aftale og god service hele vejen igennem.

5/5

Jesper Ernst Lehnskov

Tak for fantastisk og hurtigt arbejde ,. Kan klart anbefale Tromle.dk

Udfyldte en formular på nettet søndag, i dag onsdag er der blevet tromlet.

5/5

Thor Hilbrecht

Kan varmt anbefale gutterne fra tromle.dk.

Sikke en flot græsplæne vi fik bagefter Kommunikation og personale i topklasse

5/5

Marianne Kjær Henriksen

Super flot arbejde – tak

5/5

Jean Bang

Kan klart anbefale både det og dem
5/5

Karin Laursen

Tak for en fin plæne
5/5

Jørgen Drejer

Tak for tromling af plænen. Fornemt og professionelt arbejde! Den lignede et Ukrainsk krigsmark med bombekratere etc. men er nu den nydeligste græsplæne
5/5

Kim Terp Kristensen

Jeg kan kun varmt anbefale Tromle. dk. Laver man en aftale med dem og et tidspunkt for hvor når de skal være så er det 100% sikker at de kommer til tiden, skulle tiden i mod forventning skride, fra deres side, ja så får man en SMS med et senere tidspunkt.
Vi havde lavet en aftale med dem, at de skulle komme kl. 9.00, da klokken blev 8.00 fik vi en sms at de kom kl 9.15 pga af trafik og kl 8.30 fik vi en ny sms at de ville være hos os kl 9.05…
De ankom præcis kl. 9.05👍👍
Vi fik råd og vejledning omkring vores græsplæne og de råd var på ingen måde en standard salgs tale fra dem, med henblik på mere salg,,
De er et helt igennem et professionelt firma, med 100% service mindet folk ansat.
Vi skal kun have et firma til at tromle vores græsplæne og det er dem… Super kvalitet.

5/5

Karin Laursen

Tak for en fin plæne

Fordele ved at vælge Tromle.dk

Ingen skjulte gebyrer

Det er ikke altid nemt at finde ud af totalprisen, når du hyrer et firma til et stykke arbejde. Det kommer du ikke til at opleve hos os.
Vi går op i gennemsigtighed og ærlighed – og derfor kan du altid være sikker på, at den pris, du får i starten, er den pris, du skal betale i sidste ende. Vi har ingen skjulte gebyrer og alle vores priser er inklusiv kørsel, forsikring og moms.

Startprisen er 1.495 kr., hvorefter du betaler 1 kr. pr. m2. Hos os kender du altid prisen helt fra starten af. Klik her for at komme hen til vores priseksempel, hvor du selv kan beregne din pris.

Derudover er vores priser konkurrencedygtige og fair – og du betaler først, når vi er færdige med din plæne og ikke et sekund før.

Fuld forsikring

Sikkerhed er vigtigt for os – og garanteret også for dig. Men skader og ulykker i forbindelse med arbejdet er desværre noget, der kan opstå for alle. Og næsten altid, når man mindst venter det.
Derfor har vi tegnet en ansvarsforsikring, der dækker skader af alvorlig karakter. På den måde skabes der mere tryghed for alle parter involveret.
Sikkerhed bør aldrig være et område, hvor du sparer dine penge. Fordi vi går op i tryghed, er vores priser alle inklusiv forsikring. Så du ikke skal betale ekstra for at føle dig mere tryg.
Derudover er priserne også inklusiv afbestillingsforsikring.

Ingen traktose

Traktose er, når jord er så komprimeret af tung kørsel, at alt plantevækst er umulig. Det sker typisk ved anlæg af huse, hvor den tunge arbejdskørsel påvirker mulighederne for at anlægge have. Den eneste løsning, hvis det sker, er at grubbe jorden og løsne den.
Vi tager traktose meget alvorligt. Vi forstår godt, at du måske er bekymret for, at det sker i din have. Men vi kan forsikre om, at vores tromling foregår med grej, der ikke giver traktose.

Fuld tilfredshed

Vi går op i, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde. Det er trods alt vores levebrød. Derfor tilbyder vi en omtromling uden beregning, hvis resultatet ikke er tilfredsstillende.

Det er dog mod forventning, da vi altid gør vores bedste for, at du naturligvis får et tilfredsstillende slutresultat fra første forsøg – men det er stadig en garanti, vi giver dig som kunde hos os, så du altid kan være tryg ved et samarbejde med os.

Fuld kommunikation

Vi er ærlige og åbne over for vores kunder. Derfor tør vi godt garantere, at der er fuld kommunikation med os fra start til slut, så du altid er klar over, hvad der skal ske, og hvornår det skal ske.
Du kan altid forvente sms’er eller e-mails fra os efter hvert trin i processen – og desuden ringer vi altid cirka en halv time, før vi ankommer.
Vi opdaterer altid i tilfælde af ændringer, og der er derfor aldrig pludselige overraskelser.

Tromle.dk har kunden i fokus

Det er vigtigt for os, at vores kunder er i fokus. Vi tilbyder derfor hurtig service, som du ikke ser mange andre steder.
Vi respekterer, at din tid er vigtig. Derfor bestræber vi os altid på at hjælpe hurtigst muligt.
Kontakter du os om en forespørgsel, har vi et tilbud klar allerede inden for 24 timer – og vi klarer 98 % af alle vores bestillinger inden for én uge.

Vi dækker hele landet

Er du bange for, at vi ikke kan komme ud og klare din ujævne græsplæne? Frygt ej. Vi rykker ud i hele Danmark på alle brofaste øer. Vi har 5 tromler fordelt i hele landet, og vi kan også hjælpe dig med tromling af din græsplæne.

Der er to valser på vores tromle – hver med en bredde på 80 centimeter. Trykket fordeles, så vi trykker omkring 5 kilogram pr. kvadratcentimeter. Det svarer til en voksen mand, der står på tæer!